Home

Producten

Branches

Bedrijf

Projecten

Productie

Contact

Nieuws
Neem contact op
Vraag het ons


nieuws
plaza

 

 


NIEUWSPLAZA

 

 

 

 


NIEUWSPLAZA

 

 

Covid-19 Statement

Covid-19 statementDe pandemie van het coronavirus heeft het dagelijks beroeps- en privéleven drastisch veranderd. De hoogste prioriteit voor K&W Transmissies is de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten. We houden de situatie rondom COVID-19 nauwlettend in de gaten en volgen de vastgestelde gezondheids- en veiligheidsprotocollen. Daarnaast houden we ons ook aan alle aanbevelingen en richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (en in Nederland het RIVM). Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat onze bedrijfsactiviteiten volgens die regels gecontinueerd kunnen worden en dat de productie zo gering mogelijk hinder daarvan ondervindt. Het bezoek aan onze relaties wordt zo veel mogelijk uitgesteld. In de tussentijd zullen we zoveel mogelijk gebruik van maken van online technologie voor het houden van vergaderingen en trainingen. Rest ons nog om een ieder in deze veelbewogen tijden het allerbeste te wensen met het omgaan van alle maatregelen rondom deze pandemie en hopen we vooral dat al onze dierbaren het Covid-19 virus zal worden gespaard of in ieder geval ongedeerd zal overleven. Het team van K&W Transmissies kijkt uit naar een snelle en soepele terugkeer naar het ‘normale beroepsleven’. Blijf veilig en gezond!

K&W Transmissies blijft investeren in nieuwe geavanceerde CNC-machines

Plaatsing nieuwe machineVergroting productiecapaciteiten
Om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende marktvraag, zet K&W Transmissies met de aanschaf van de nieuwe Doosan Puma draaibank in op vergroting van enerzijds de productiecapaciteiten en anderzijds op een verder verhoogde nauwkeurigheid van eigen productie van kettingwielen en overige ronddelen. Met name voor het bewerken van de kleinere en middelgrote kettingwielen is deze machine uitermate geschikt.

Grotere nauwkeurigheid en betrouwbaarheid
De nieuwe Doosan Puma is ECO vriendelijk en door de verbeterde ergonomie ook toegankelijker voor de machineoperator. De kortere spindel aandrijving reduceert geluid, vibratie en warmte wat leidt tot betere nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Tevens zet K&W Transmissies verder in op scholing van de machineoperators met betrekking tot de bediening van de Doosan Puma draaibank. Om helemaal up to date te blijven, worden er ook speciaal voor deze machine aan de machineoperators van K&W Transmissies externe cursussen gegeven. Zo blijft K&W Transmissies verzekerd van een team met specialisten.

Sinds 1996 productie kettingwielen
In 1996 is K&W Transmissies gestart met het opzetten van een eigen bewerkingscentrum voor het bewerken van standaard kettingwielen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een complete kettingwielenfabriek, waar de complete productie van speciale kettingwielen en andere ronddelen plaatsvindt. Hoogwaardige technologische apparatuur en machines zorgen voor het vervaardigen van klantspecifieke producten in verschillende uitvoeringen uit een breed pallet aan verschillende staalsoorten, maar ook uit kunststof of bijvoorbeeld roestvaststaal. De productiehal van K&W Transmissies is hier volledig en optimaal voor ingericht. Meerdere volautomatische zaagbanken, speciaal ingerichte lasstraat met lasmanipulatoren, een locatie met conventionele draaibanken en een locatie met moderne CNC draai- en freesbanken. Tevens is er een afdeling met diverse broots- boor- en tapmachines.
K&W Transmissies heeft speciale eigen CAD/CAM software laten ontwikkelen, waarmee op efficiënte wijze de parameters voor de gewenste tandvorm kan worden ingesteld.

Blijven investeren
K&W Transmissies zal ook in de toekomst blijven investeren. Door dicht bij de klant te staan, weten wat de klant nodig heeft om nog sneller, rendabeler en beter te kunnen blijven produceren

K&W Transmissies ondersteunt en stimuleert met sponsoring goede doelen en (sport)activiteiten. Zo hoopt K&W Transmissies haar steentje bij te dragen aan een waardevolle en sociale bijdrage aan de samenleving. Voor het seizoen 2018 - 2019 worden de onderstaande sportactiviteiten gesponsord.

 

Teamsport met paarden!

Carrouselgroep de Poelenburg Ruiters

K&W Transmissies sponsort Carrouselgroep De Poelenburgh Ruiters. Deze fanatieke groep ruiters, die al meer dan 10 jaar met veel plezier carrousel rijdt, traint iedere week bij Duinmanege van Poelenburgh. Het carrousel rijden is een gezellige manier om in teamverband paard te rijden. Tijdens de manoeuvre, de offici ele naam van de proef, rijden de teams met meerdere paarden naast elkaar de dressuurfiguren. De manoeuvres worden gereden op muziek, waarbij het ritme van de muziek past bij de gangen (stap, draf of galop).

Het mooie effect ontstaat door de eenheid van het team.

 

Voetbal is techniek!

ElitE3

K&W Transmissies draagt ElitE 3 een warm hart toe en sponsort om die reden dit voetbalteam. Het vriendenteam van AFC 34 uit Alkmaar heeft zo ook de mogelijkheid gekregen om voor onbepaalde tijd een ElitEprof aan te trekken. Roy Pistoor, een multitalent op en naast het veld, moet het trainer R. Mohr makkelijker maken om goede resultaten in het komende jaar te behalen.

Voetbal is techniek ... en actie! Dat heeft K&W Transmissies in ieder geval met ElitE3 gemeen! 

DINN rollenketting, handelskwaliteit als de prijs de doorslag moet geven.

Naast onze A-merken rollenketting, merken als HKK Chain en Wippermann, rollenketting van topkwaliteit, leveren wij ook rollenketting in de DINN-serie, die onder de expertise en supervisie van K&W Transmissies in China wordt geproduceerd. Als de prijs de doorslag moet geven, is deze ketting een goed alternatief.

Lees hier verder over merkeninformatie van o.a. rollenkettingen.

Voor passende aandrijfoplossingen

onderhoudsvrije kettingen De nieuwste generatie van de Wippermann hoogwaardige kettingen biedt een nog breder scala aan toepassingen en wordt gekenmerkt door een hoog modulair systeem van componenten.

Deze op maat gesneden aandrijfoplossingen zorgen voor optimale prestaties die precies zijn afgestemd op de eisen van de klanten.

Met name de nieuwe Trigleit polymeer glijlagerbussen vormen een aanvulling op de scala van toepassingen in een corrosieve omgeving, zoals in het geval van permanent contact met water.

 

Lees hier meer over:  Onderhoudsarme kettingen

Bekijk hier de zes hoog presterende modellen, welke een zeer breed spectrum bestrijken:

Wippermann brochure
Onderhoudsvrije kettingen
(Duitse versie)
Wippermann brochure
Onderhoudsvrije kettingen
(Engelse versie)

Nieuws

Adres- en contactgegevens
 

K&W Transmissies B.V.
Poseidonweg 31
8239 DK Lelystad
T +31 320 247370
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op:

facebook icon youtubelinkedin icon

Deze website maakt gebruik van sessie cookies voor het verbeteren van deze website. Lees meer over ons cookie-beleid